en | da

Halvmand

Frederik Louis Hviid, Danmark, 2016

30 min., DK/Kort fiktion

Skuespillerparret Jens og Marina er i krise. Tiden er ved at rinde ud for Marina, der brændende ønsker sig en familie - Jens har tilsyneladende kun sin skrantende tv-karriere for øje. Så da han langt om længe får muligheden for at genetablere sig som tv-ikon i en stor tysk produktion, vælger han i al hemmelighed at sætte en stopper for familieforøgelsen for at drage til Berlin.
Nu bekriger den blødagtige halvmand og den sårede hustru hinanden i et rædselsdøgn, hvor løgn og selvbedrag får dem begge til at sætte store spørgsmålstegn ved deres valg I livet.
Grundoplysninger Credits Festivaler og priser
Dansk titel Halvmand
Instruktør Frederik Louis Hviid
Manuskript Morten Pape
Producer Kasper Dissing
Medvirkende Jens Albinus, Marina Bouras
Produktionsland Danmark
Produktionsselskaber Super16

Direction

Instruktion Frederik Louis Hviid

Script

Manuskript Morten Pape

Production

Producer Kasper Dissing

Appearance

Jens Jens Albinus
Marina Marina Bouras

Productioncredits

Produktionsselskaber Super16
With support from Danske Dramatikere, Filmværkstedet/København

Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.