enda

Filmværkstedet/København

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Bror 2020 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kaldet 2020 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Et år for evigt 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Daddy - mit liv som husfar 2020 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Soy No Soy 2020 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
På kanten 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Landesorg, jeg drømmer om at græde 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Babylebbe 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Værelse til leje 5:6 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Gushegu Exile 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En værdig mand 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kanin 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Værelse til leje 6:6 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Værelse til leje 1:6 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Værelse til leje 2:6 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Lila 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Værelse til leje 4:6 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Værelse til leje 3:6 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Værelse til leje (oversigt) 2018 Produktionsselskab Fiktionsserie
Mellem førerhunde 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
We could be heroes 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Visitor 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Grøn top 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
En sten i vores hjerte 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Genkendelsen 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Regnbuepiger 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forever Now 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Halvmand 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.