enda

Marina Bouras

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kina 2019 Sandra DK/Kort fiktion
En værdig mand 2018 Hanne DK/Kort fiktion
Halvmand 2016 Marina DK/Kort fiktion
Anti 2016 Fredes mor DK/Spillefilm
Tordenskjold & Kold 2016 Edel Cathrine Kaas DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sig selv Tv-serie
Dicte 2 2014 Jeanette Tv-serie
Skytten 2013 Marianne, Mias søster DK/Spillefilm
Grønne hjerter 2006 Sigrid DK/Spillefilm
Springet 2005 Ida, Eva DK/Spillefilm
Ørnen 2004 Marie Wied Tv-serie
Strings 2004 Jhinna DK/Spillefilm
Se dagens lys 2003 Rød partner #1 Tv-film
Hjerteafdelingen 2002 Anne Tv-serie
Ved verdens ende 2000 Medvirkende DK/Kort fiktion
Flugten fra Jante 2000 Rose U/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Margrethe, Michaels kone Tv-serie
Dybt vand 1999 Jenny Tv-film
I Wonder Who's Kissing You Now? 1998 Blondine DK/Spillefilm
Karrusel 1998 Susanne Tv-serie
Nattens engel 1998 Tanja DK/Spillefilm
Idioterne 1998 Axels kone DK/Spillefilm
Latino 1997 Kristine DK/Kort fiktion
Chock. Liftarflickan 1997 Medvirkende U/Kort fiktion
Jacobs liste 1997 Helle DK/Kort fiktion
Fikumdik 1997 Cæcilie Josefsen Tv-serie
TAXA 1997 Rikke Tv-serie
En fri mand 1996 Susanne Winther Tv-serie
Café Hector 1996 Henriette DK/Kort fiktion
Lille John 1995 Sus Tv-film
Mappen 1995 Katja Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.