enda

Decla-Bioscop

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Mikaël 1924 Produktionsselskab U/Spillefilm
die Nibelungen: Kriemhild's Revenge 1924 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem er hans Kone? 1923 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fantom 1922 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fyrst Myschkin 1921 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den trætte død 1921 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.