enda

Deutscher FilmFörderfonds

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Selvmordsturisten 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flaskepost fra P 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Aquarela 2016 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Antboy: Den Røde Furies hævn 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flammen & Citronen 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Publikums Prisen 2015 Kristiansand International Children's Film Festival 2015 Antboy: Den Røde Furies hævn
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.