enda

Dimension Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Scream 4 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spy kids 4D 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Youth in Revolt 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Piranha 3-D 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Superhero movie 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Promotion 2008 Produktionsselskab
Halloween 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
1408 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
School For Scoundrels 2006 Produktionsselskab
Sin City 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The brothers Grimm 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bad Santa 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Boss's Daughter 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Halloween: Resurrection 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paid In Full 2002 Produktionsselskab
Spy Kids 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Legend of the Drunken Master 2001 Produktionsselskab
Scary Movie 2 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scary Movie 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dracula 2001 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dobbeltspil 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scream 3 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Highlander: endgame 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Defender 1999 Produktionsselskab
Nightwatch 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The faculty 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scream 2 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mimic 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scream 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fist Of Legend Produktionsselskab
The Enforcer Produktionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.