enda

Dimension Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Scream 4 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spy kids 4D 2011 Producent U/Spillefilm
Youth in Revolt 2010 Producent U/Spillefilm
Piranha 3-D 2010 Producent U/Spillefilm
Halloween II 2009 Producent U/Spillefilm
Superhero Movie 2008 Producent U/Spillefilm
The Promotion 2008 Producent U/Spillefilm
Halloween 2007 Producent U/Spillefilm
1408 2007 Producent U/Spillefilm
School For Scoundrels 2006 Producent
Sin City 2005 Producent U/Spillefilm
The brothers Grimm 2005 Producent U/Spillefilm
Starsky & Hutch 2004 Producent U/Spillefilm
Bad Santa 2003 Producent U/Spillefilm
Scary Movie 3 2003 Producent U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Producent U/Spillefilm
My Boss's Daughter 2003 Producent U/Spillefilm
Paid In Full 2002 Producent
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Producent U/Spillefilm
Halloween: Resurrection 2002 Producent U/Spillefilm
Legend of the Drunken Master 2001 Producent
Scary Movie 2 2001 Producent U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Producent U/Spillefilm
Highlander: Endgame 2000 Producent U/Spillefilm
Scream 3 2000 Producent U/Spillefilm
Dobbeltspil 2000 Producent U/Spillefilm
Scary Movie 2000 Producent U/Spillefilm
Dracula 2001 2000 Producent U/Spillefilm
The Defender 1999 Producent
Nightwatch 1998 Producent U/Spillefilm
The faculty 1998 Producent U/Spillefilm
Fix og færdig 1998 Producent U/Spillefilm
Scream 2 1997 Producent U/Spillefilm
Mimic 1997 Producent U/Spillefilm
Scream 1996 Producent U/Spillefilm
Fist Of Legend Producent
The Enforcer Producent
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.