enda

Dox-on-wheels

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Frøken Mærkværdig og karrieren 2011 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Mord i junglen 2011 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Videocracy 2010 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Et hul i himlen - når mor og far er i fængsel 2008 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mechanical Love 2007 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Purity Beats Everything 2007 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sanselighedens pris 2007 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Solo 2007 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jorden under mine fødder 2007 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gambler 2006 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mig og dig 2006 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Leonard Cohen: I'm your man 2005 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.