enda

DreamWorks SKG

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Need for Speed 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Fifth Estate 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Delivery Man 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
People like us 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
I Am Number Four 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Niceville 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
War Horse 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Pacific 2010 Produktionsselskab Tv-serie
Overscoring 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Transformers - De faldnes hævn 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
The uninvited 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hundehotellet 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eagle Eye 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tropic Thunder 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Band of Brothers 2007 Produktionsselskab Tv-serie
Anchorman 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Surviving Christmas 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stor ståhaj 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Old School 2003 Produktionsselskab
Sinbad - Legenden fra de syv have 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Katten 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Time Machine 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Minority Report 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spirit - Hingsten fra Cimarron 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Tuxedo 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Catch Me If You Can 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hollywood Ending 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skorpionens forbandelse 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Last Castle 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flugten fra hønsegården 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Meet the Parents 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cast Away 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Almost Famous 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Galaxy Quest 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.