enda

Erhvervenes Filmcenter

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Havet ved Grønland 1972 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ø.K. i fem verdensdele 1972 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Øvelser på gulv 1969 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad skal vi med aviser? 1967 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Søkort 1967 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Koldt og vådt - lunt og godt 1966 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Børsen 1965 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.