enda

Express TV-Produktion ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Facebookistan 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Turen Går Til Mars Del 1-3 2009 Produktionsselskab
100 års opvarmning 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Adam og Eva 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En fisks lange rejse 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Et grønt skridt frem 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På sporet af elbilen 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rejsecirkus 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sandheden bag den grønne benzin 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vejrmanden 2009 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På sporet af den hellige krig 1:3 2008 Produktionsselskab
En epidemi af røg 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hullet i himlen 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den udødelige gift 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En forudsigelig katastrofe 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det onde støv 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.