enda

Fiasco Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Bennys badekar 1971 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Flugten fra Amerika 1971 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Månen er en gul ost 1970 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: På ferie 1970 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Klodsmus 1970 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Kanon-fotograf Fredrik 1970 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Højt fra træets grønne top 1970 Production company DK/Kort fiktion
Toppen og bolden 1969 Production company DK/Kort fiktion
Drengen og månen 1968 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: 2+2=5 1968 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Sofus på flyvetur 1968 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Den fremmede 1968 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Zigeunerne 1968 Production company DK/Kort fiktion
God morgen 1968 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Åh sik'en dejlig fødselsdag 1968 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: På med vanten 1968 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Musene laver cirkus 1967 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Cirkeline besøger skovalferne 1967 Production company DK/Kort fiktion
Cirkeline: Cirkeline og Frederik som babysittere 1967 Production company DK/Kort fiktion
Generalen 1966 Production company DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.