enda

Film-Centralen-Palladium

Filmselskabet A/S Palladiums udlejningsselskab.
Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Klassens frækkeste pige forelsker sig 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi er vel kammerater 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jack 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
The hottest show in town 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Verdens bedste Karlsson 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Emil og grissebassen 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
A Doll's House 1973 Distributionsselskab Arkiv film
En dejlig pige som mig 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sendebudet 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nybyggerne 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Udvandrerne 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Indianeroverfaldet i dødens dal 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ole dole doff 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farvel, min ven 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skandalen i Milano 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brandmænd i fyr og flamme 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ulykkesnatten 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med skumsprøjt for boven 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heja Roland! 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flagermusen 1966 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sytten 1965 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kärlek 65 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jomfrutro og dobbeltmoral 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heidi 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
For konge og fædreland 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slottet 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Er svenskerne sådan 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Giv mig mit barn 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Yoyo 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gertrud 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Selvmordsskolen 1964 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Balkonen 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Barnevognen 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himmel og helvede 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi har det jo dejligt 1963 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En søndag i september 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kold ild 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kjolen 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Laser og pjalter 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den mærkelige gæst 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ravnekvarteret 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
David og Lisa 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Englebugten 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Processen 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det tossede paradis 1962 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lukkede døre 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
De unge elskende 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Komtessen 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Landsbylægen 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sorte strømper 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Køkkenet 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Morder til leje 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den uheldige korporal 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Der skal to til at elske 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Levende helte 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eventyrrejsen 1960 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
3 må man være 1959 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Frokosten i Det Grønne 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kun solen var vidne 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Her går det godt 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tro og lidenskab 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vennerne 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det lille hotel 1958 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pigen Rosemarie 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lutter løjer 1957 Distributionsselskab Antologi
Hvide nætter 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
Amor i telefonen 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Der var engang en gade 1957 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skarpe skud i Nyhavn 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
I nattens mulm og mørke 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tante Tut fra Paris 1956 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Jernbanemanden 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tag over hovedet 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Davy Crockett og flodpiraterne 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Døden i junglen 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fuld af Fiduser 1956 Distributionsselskab Antologi
Lady og vagabonden 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mod og mandshjerte 1955 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De fem år 1955 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ild og jord 1955 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ordet 1955 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Alle mine koner 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den store manøvre 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fy og Bi på Eventyr 1955 Distributionsselskab Antologi
Gengæld 1955 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tilfældet Maurizius 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sukceskomponisten 1954 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vores lille by 1954 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Et eventyr om tre 1954 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Glade dage 1954 Distributionsselskab Antologi
Frygtens pris 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Madames juveler 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dagdriverne 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hejrenæs 1953 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det gælder livet 1953 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Elskende i Borghese-Parken 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Min søn Peter 1953 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Avismanden 1952 Distributionsselskab DK/Spillefilm
For to øre håb 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ta' Pelle med 1952 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighedsdoktoren 1952 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Henriettes festdag 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Don Camillos lille verden 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Her er vi igen 1952 Distributionsselskab Antologi
Umberto 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvide mand, vær os nådig! 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vores fjerde Far 1951 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hold fingrene fra mor 1951 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Dorte 1951 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kranes konditori 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fredløs på øerne 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Juliette ou la clef des songes 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Édouard og Caroline 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lyn-fotografen 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Smedestræde 4 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighedens mysterium 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
I gabestokken 1950 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mikkel 1950 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ultimatum 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den listige pimpernel 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tørst 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den stjålne minister 1949 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den tredie mand 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lejlighed til leje 1949 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Calle og Palle 1948 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hvor er Far? 1948 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Anna Karenina 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Affæren Winslow 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et barns ensomhed 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et barn eftersøges 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
En fuldendt ægtemand 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed og kaarde 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
My Name is Petersen 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hatten er sat 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Frieda 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stærkere end jeg selv 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lykke paa Rejsen 1947 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Leve i fred 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Far betaler 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Billet Mrk. 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fyrtøjet 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mens Sagføreren sover 1945 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den uartige engel 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
I Gaar og i Morgen 1945 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Otte Akkorder 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det kære København 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det store Ansvar 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De tre Skolekammerater 1944 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vredens Dag 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mine kære Koner 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Som du vil ha' mig - ! 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Møllen 1943 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Nat-Ekspressen (P. 903) 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Baby paa Eventyr 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vi kunde ha' det saa rart ! 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ballade i Nyhavn 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Et Skud før Midnat 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Regnen holdt op 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Naar Bønder elsker 1942 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tak fordi du kom, Nick - ! 1941 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tag det som en Mand - ! 1941 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Peter Andersen 1941 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tobiasnætter 1941 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En Forbryder 1941 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Dumbo 1941 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tante Cramers Testamente 1941 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Wienerbarnet 1941 Distributionsselskab DK/Spillefilm
I de gode gamle Dage 1940 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sommerglæder 1940 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vagabonden 1940 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hvem kysser Madeleine? 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Midnatssolens Søn 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Elverhøj 1939 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hotel du nord 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Balletten danser 1938 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Flaadens blaa Matroser 1937 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Millionærdrengen 1936 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Week-End 1935 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De bør forelske Dem 1935 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Distributionsselskab DK/Spillefilm
København, Kalundborg og -? 1934 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Barken Margrethe 1934 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Palos Brudefærd 1934 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ud i den kolde Sne 1934 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Med fuld Musik 1933 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1932 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Krudt med Knald 1931 Distributionsselskab DK/Spillefilm
I Kantonnement 1931 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hr. Tell og Søn 1930 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Pas paa Pigerne 1930 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kys, Klap og Kommers 1929 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hallo! Afrika forude! 1929 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Højt paa en Kvist 1929 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Filmens Helte 1928 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kongen af Pelikanien 1928 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kraft og Skønhed 1928 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tordenstenene 1927 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ulvejægerne 1926 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lykkehjulet 1926 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Dødsbokseren 1926 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Don Quixote 1926 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Takt, Tone og Tosser 1925 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Spritsmuglerne 1925 Distributionsselskab U/Spillefilm
Grønkøbings glade Gavtyve 1925 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Ole Opfinders Offer 1924 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Raske Riviera Rejsende 1924 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Professor Petersens Plejebørn 1924 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Lille Lise Letpaataa 1924 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Blandt Byens Børn 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kan Kærlighed kureres? 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Daarskab, Dyd og Driverter 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Vore Venners Vinter 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Smil og Taare 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sommerspøg og Rævestreger 1923 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Han, hun og Hamlet 1922 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Landligger - Idyl - Vandgang 1922 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sol, Sommer og Studiner 1922 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mellem muntre Musikanter 1922 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Harestegen 1921 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Damernes Ven 1921 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tyvepak 1921 Distributionsselskab U/Spillefilm
Film, Flirt og Forlovelse 1921 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Reserve-Ægtemanden 1921 Distributionsselskab U/Spillefilm
Evas Forlovelse 1920 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Den tapre Bjørnejæger 1920 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skomagerprinsen 1920 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vil De være min kone i morgen? 1920 Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Jefthas Datter 1919 Distributionsselskab U/Spillefilm
A la carte 1919 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.