enda

First Lady Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Drømmebyggerne 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Spectator Records - op i røg 2017 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vokseværk 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Me, myself & Martin Laursen 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Me, Myself And Martin Laursen 2012 Produktionsselskab

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste danske kort fiktion 2014 Odense Internationale Film Festival 2014 Vokseværk
Special Jury Mention 2014 Odense Internationale Film Festival 2014 Vokseværk
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.