enda

Focus Features

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Maria Stuart, Dronning af Skotland 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fifty Shades of Grey 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Closed Circuit 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Being Flynn 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Place Beyond the Pines 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Promised Land 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jane Eyre 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
The American 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Another Year 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Milk 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Taking Woodstock 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
9 2009 Produktionsselskab
En sand løgn 2009 Produktionsselskab
The Limits of Control 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
In Bruges 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Miss Pettigrews fantastiske forvandling 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rudo y Cursi 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lust, caution 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min brors kæreste 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Something New 2006 Produktionsselskab
Waist Deep 2006 Produktionsselskab
Dave Chapelles Block Party 2005 Produktionsselskab
Imagine Me & You 2005 Produktionsselskab
Den standhaftige gartner 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Broken Flowers 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The ice harvest 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Evigt solskin i et pletfrit sind 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The door in the floor 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Far from Heaven 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.