enda

Folk og Værn

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Han blev flyver 1950 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kongen er død - Kongen leve 1947 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Kong Frederik IX's Proklamation 1947 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Den danske Brigade 1946 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Hvis det bliver nødvendigt 1946 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Livsfare - Miner! 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Brigaden i Sverige 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fremad igen 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hæren i arbejde 1945 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Paa Dykkerskole 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Forsvaret og angrebet 1939 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Peary-Land Ekspeditionen 1938 Distributionsselskab Dokumentariske optagelser
Vore U-baade 1935 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.