enda

France 2 Cinéma

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Under regnbuen 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The White Planet 2006 Produktionsselskab
Se på mig 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
5x2 - Kærligheden tur/retur 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Koret 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livet er et mirakel 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Swimming Pool 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tycoon 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fugle på rejse 2001 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
8 kvinder - og et mord 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enken fra Saint-Pierre 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
De andres smag 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen på broen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Himalaya 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Destiny 1997 Producent U/Spillefilm
Microcosmos 1996 Producent U/Dokumentarfilm
Fransk rapsodi 1996 Producent U/Spillefilm
Husaren på taget 1995 Producent U/Spillefilm
Lokkeduen 1995 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.