enda

Golden Harvest

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Enter the eagles 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Comrades - almost a love story 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stage door 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
The blade 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Big bullet 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ballade i Bronx 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Once a cop 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Turtles II - gåden om det grønne slam 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Narko-ligaens klør 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Piratpatruljen slår til 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fandens til våben 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Police Story - en strømer ta'r hævn 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Protector 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Projekt A - Piratpatruljen 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ud at køre med de skøre 2 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lassiter - diamanter for dollars 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Desperat jagt 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden fra Hong Kong 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dragens knytnæve 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Karate-næver af stål 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.