enda

HanWay Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Kindness of Strangers 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Their Finest Hour 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sommeren '92 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
High-Rise 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Guest 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
You're Next 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.