enda

Hapa-Film

Dansk filmproduktionsselskab ejet og drevet af Kaj Wedell Pape og Svend Holbæk. Producerede primært kort- og dokumentarfilm til undervisningsformål for Dansk Kulturfilm og Statens FIlmcentral.

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Behændighedsøvelser for piger 1959 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad er elektricitet? 1957 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Elektronbevægelser i en Ledning 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Elektronbevægelser i en Glødetråd 1946 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Vekselstrømmens sinuskurve 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvor korte Skinner bliver lange 1945 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det er ikke for sent 1943 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hans og Kirsten 1942 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Dampmaskinen 1940 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Københavnsturen 1939 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sommerturen 1938 Producent DK/Kort fiktion
Drenge til skovs 1937 Producent DK/Kort fiktion
Kolonidrenge 1936 Producent DK/Dokumentarfilm
Et samfund grundlægges Producent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.