enda

Haut et Court

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mælkekrigen 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinden fra Brest 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sangen fra havet 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tid til mord 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Foxfire: Confessions of a Girl Gang 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klassen 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coco før Chanel 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mod syd 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dobbeltliv 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Under sandet 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Human resources 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ved fængslets port 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.