enda

Per Holst Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Monas verden 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Juliane 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Anna 2000 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Før stormen 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Jeg er din kriger 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Barbara 1997 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Let's Get Lost 1997 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Royal blues 1997 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det store flip 1997 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Strisser på Samsø 1997 Produktionsselskab Tv-serie
Ondt blod 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 2 - den store filmhelt 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Guds gøgler - et portræt af Sam Besekow 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kærlighedens smerte 1992 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Elskere 1988 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Husk postnummer I 1967 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Reiner Werner Fassbinder Pris 2001 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001 Monas verden
Speciel Omtale, Internationale Jury 1998 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 1998 Let's Get Lost
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.