enda

Per Holst Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Monas verden 2001 Production company DK/Spillefilm
Juliane 2000 Production company DK/Spillefilm
Anna 2000 Production company DK/Spillefilm
Før stormen 2000 Production company U/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Production company U/Spillefilm
Bornholms stemme 1999 Production company DK/Spillefilm
Klinkevals 1999 Production company DK/Spillefilm
Manden med tubaen 1999 Production company DK/Kort fiktion
Strisser på Samsø 1997 Production company Tv-serie
Det store flip 1997 Production company DK/Spillefilm
Royal blues 1997 Production company DK/Kort fiktion
Let's Get Lost 1997 Production company DK/Spillefilm
Barbara 1997 Production company DK/Spillefilm
Jeg er din kriger 1997 Production company U/Spillefilm
Ondt blod 1996 Production company DK/Spillefilm
Jungledyret Hugo 2 - den store filmhelt 1996 Production company DK/Spillefilm
Aberne og det hemmelige våben 1995 Production company DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Production company DK/Spillefilm
Flemming og Berit 1994 Production company Tv-serie
Guds gøgler - et portræt af Sam Besekow 1992 Production company DK/Dokumentarfilm
Kærlighedens smerte 1992 Production company DK/Spillefilm
Elskere 1988 Production company DK/Kort fiktion
Husk postnummer I 1967 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Reiner Werner Fassbinder Pris 2001 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2001 Monas verden
Speciel Omtale, Internationale Jury 1998 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 1998 Let's Get Lost
Bodil, Bedste Kvindelige Hovedrolle 1998 Danske Filmkritikere bodil 1998 Let's Get Lost
Bodil, Bedste Danske Spillefilm 1998 Danske Filmkritikere bodil 1998 Let's Get Lost
Robert, Bedste Kvindelige Hovedrolle 1998 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1998 Let's Get Lost
Robert, Bedste Danske Spillefilm 1998 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1998 Let's Get Lost
Robert, Bedste Originale Musik 1998 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 1998 Let's Get Lost
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.