enda

Husets Biograf

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The cats of Mirikitani 2008 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
The Band's Visit 2007 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lys i tusmørket 2006 Distributionsselskab U/Spillefilm
Helvedestouren 2004 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Coffee and Cigarettes 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tusind måneder 2003 Distributionsselskab U/Spillefilm
Santo Domingo blues 2003 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Manden uden fortid 2002 Distributionsselskab U/Spillefilm
At være og at have 2002 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Hedwig and The Angry Inch 2001 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ingmar Bergman - om liv og arbejde 1998 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Comrades - almost a love story 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Drifting clouds 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rejsekammerater 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kejserens skygge 1996 Distributionsselskab U/Spillefilm
Heavy 1995 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pas på dit tørklæde, Tatjana 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Leningrad Cowboys meet Moses 1994 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mørke i Tallinn 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kvarteret Mozart 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Barneleg 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Efterårsmåne 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stortyvens dreng 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Naturens børn 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zombie and the Ghost Train 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agnes Cecilia 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tetsuo 2: Bodyhammer 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den hvide neger 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ferien hos Silvester 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jit 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Legenden om en hellig dranker 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skygger i paradis 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sleepwalk 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Re-animator 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fugleskræmslet 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.