enda

Hyæne Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Krysantemum 2022 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hvor kragerne vender 2021 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Blink 2021 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Blokhavn – Sæson 1 (oversigt) 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 1:8 – Den nye dreng 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 2:8 – Alis plan 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 3:8 – Månedsopgaven 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 4:8 – Koncerten 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 5:8 – Shaytan 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 6:8 – Brorskab 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 7:8 – For Gertrud 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Blokhavn 8:8 – Afgørelsen 2020 Produktionsselskab Fiktionsserie
Danmarks Sønner 2019 Producent DK/Spillefilm
Savnet 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Draget 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Maja 2018 Producent DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste instruktør 2019 Seattle International Film Festival 2019 Danmarks Sønner
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.