enda

Industri-Filmen

Sven Holms far, fabrikant Aage Holm, købte Industri­filmen i 1922 og indsatte sin filminteresserede, ældste søn, den da kun 20-årige Sven Holm, som direktør. I hans tid specialiserede filmfabrikken sig i optagelser af fabriksfilm, reklamefilm, tegnefilm, aktuelle film og naturfilm. (fra www.tegnefilmhistorie.dk)
Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Midt i Byens Hjerte 1938 Production company DK/Dokumentarfilm
Danmarksfilmen 1926 Production company DK/Dokumentarfilm
Bogugens Forfattere 1922 Production company DK/Dokumentarfilm
Kongeparrets Grønlandsrejse 1921 Production company DK/Dokumentarfilm
Gærfabrikation i Randers 1919 Production company Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.