enda

Ja Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Guds bedste børn 2019 Produktionsselskab Dokumentarserie
Vitello graver et hul 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello køber en vidunderlig julegave 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello er bagvendt 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello gør en god gerning 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello ønsker sig en hund 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello skal have en papfar 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello får en klam kæreste 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello møder Gud 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bygger en monsterfælde 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello tigger en masse slik 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello bliver forretningsmand 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello vil have en far 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello napper en kat 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello (oversigt) 2018 Produktionsselskab Tv-serie
Vitello 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Våbenbrødre 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The great mistake 2011 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
501 2009 Produktionsselskab DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste animationsfilm 2014 Odense Internationale Film Festival 2014 Våbenbrødre
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.