enda

Jens Ravn Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Spillets regler 1997 Produktionsselskab Tv-serie
Tøsepiger 1996 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rejsen 1996 Producent DK/Kort fiktion
Gennem lydmuren 1993 Producent DK/Kort fiktion
Julies balkon 1993 Producent DK/Dokumentarfilm
Hvor ligger Painful City? 1993 Producent DK/Kort fiktion
100 meter fri 1993 Producent DK/Kort fiktion
Eksamen 1993 Producent DK/Kort fiktion
Barnepigen 1993 Producent DK/Kort fiktion
Den grønne olie 1992 Producent DK/Dokumentarfilm
En vis risiko 1991 Producent DK/Dokumentarfilm
Da natten forsvandt - et elektrisk eventyr 1991 Producent DK/Dokumentarfilm
Gadens børn 1991 Producent DK/Dokumentarfilm
Vi leger lige 1990 Producent DK/Dokumentarfilm
Vindkraft 1989 Producent DK/Dokumentarfilm
En fremmed piges dagbog 1989 Producent DK/Kort fiktion
Tang - bønder i havet 1989 Producent DK/Dokumentarfilm
Når de små synger 1989 Producent DK/Dokumentarfilm
Blomstens ansigt 1989 Producent DK/Kort fiktion
Tidlige trin 1988 Producent DK/Dokumentarfilm
Venner for altid 1987 Producent DK/Spillefilm
Mit søde barn 1987 Producent DK/Dokumentarfilm
Over stregen 1987 Producent DK/Kort fiktion
Den sorte vej 1987 Producent DK/Dokumentarfilm
Venner forever 1985 Producent DK/Kort fiktion
A-Hasard-Kasasard 1985 Producent DK/Kort fiktion
I hvilket vand 1985 Producent DK/Kort fiktion
Tre små kinesere 1985 Producent DK/Kort fiktion
Den lille pige med skøjterne 1985 Producent DK/Dokumentarfilm
Vladimir og Rosa 1985 Producent DK/Kort fiktion
Jordens børn 1985 Producent DK/Kort fiktion
Magten er sød 1984 Producent DK/Dokumentarfilm
Den grønne fattigdom 1983 Producent DK/Dokumentarfilm
Fordi børn skal leve Producent DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bronze Dragon 1994 Krakow Film Festival 1994 Julies balkon
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.