enda

Jersey Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Freedom writers 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Be cool 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Men så kom Polly 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Man on the moon 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Out of sight 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bidske bæster 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Matilda 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Reality Bites 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pulp Fiction 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.