enda

Jørgen Bagger Filmproduktion

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
De 5. verdenslege for spastisk lammede 1985 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dyrehavsbakken 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ny knallertalder 1979 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sikring af skolevejen 1979 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Kom ikke på tværs i kryds! 1978 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Skolestart 1978 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trafikalderen 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Før det brænder 1977 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hen ad vejen 1975 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvad nu? 1973 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Omsorg og aktivering 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tal der tæller 1969 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mastitis 1966 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Telefonen ringer 1960 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Banana Trade 1958 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fur Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Saga Auktionsfilm Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Folketinget i arbejde Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En Historie om sagsbehandling Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pensionistidræt Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hjælpemidler Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Københavns Lufthavn Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.