enda

Kærne Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sidste fyring 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Casanova 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sirup 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Mystery Train 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Yaaba 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
For smuk til dig 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Venusfælden 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rødtotterne og Tyrannos 1988 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Navigatøren 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pelle Erobreren 1987 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Spids ørerne, smukke 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lysets fravær 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Asian Heart - kone pr. postordre 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Klædt på til fest 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nobody's fool 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Små mirakler 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
I lovens navn 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Down by Law 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oviri 1986 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Coca Cola kid 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Commando Leopard 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brevet til Brezhnev 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Magt og ære 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Tro, håb og kærlighed 1984 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Paris, Texas 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fed burger med det hele 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Zappa 1983 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Skønheden og udyret 1983 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kul på køleren 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Besat af en drøm 1982 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Farligt bytte 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kundskabens træ 1981 Distributionsselskab DK/Spillefilm
De levende døde 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fitzcarraldo 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kaptajn Klyde og hans venner vender tilbage 1980 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Morderens mareridt 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lejrbålet 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Music machine 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skum, skæg og skrammel 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tess 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Flugten til Athena 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Phantasm - dus med døden 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stakkels Dennis 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
En ganske særlig dag 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tangodrømme 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Robinson Columbus 1975 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Monty Python overgiver sig altid 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.