enda

Landbrugsrådet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Fejemanden og friheden 1988 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sådan ligger landet 1968 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Danmark i Europa 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Dansk Landbrug og Fællesmarkedet 1962 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kartofler (kort version) 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kartofler 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Koen 1944 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kornet 1943 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Korn 1943 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hvem ved hvad 1942 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Fra Forsøgslaboratoriets Arbejdsmark 1941 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.