enda

LevelK ApS

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Breeder 2020 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Hacker 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Undtagelsen 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Fat Front 2019 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den utrolige historie om den kæmpestore pære 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Idealisten 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Drone 2014 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Profetia 2009 Distributionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Children’s Jury Award Best Feature Film 2019 Chicago Int. Children's Film Festival 2019 Hacker
Bedste Film 2019 Stockholm Film Festival Junior 2019 Hacker
Audience Award 2018 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2018 Den utrolige historie om den kæmpestore pære
Best Director 2016 Beijing International Film Festival 2016 Idealisten
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.