enda

Maan Rental

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Buster 2021 I samarbejde med DK/Spillefilm
Soy No Soy 2020 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Breeder 2020 I samarbejde med DK/Spillefilm
Vores mand i Amerika 2020 Koproducent DK/Spillefilm
Gooseboy 2019 Med støtte fra DK/Spillefilm
Hacker 2019 I samarbejde med DK/Spillefilm
Vildheks 2018 Koproducent DK/Spillefilm
Grænse 2018 Med støtte fra U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Children’s Jury Award Best Feature Film 2019 Chicago Int. Children's Film Festival 2019 Hacker
Best Youth Film 2019 Amsterdam Cinekid 2019 Hacker
Bedste Film 2019 Stockholm Film Festival Junior 2019 Hacker
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.