enda

Marineministeriet

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Vore U-baade 1943 Produktionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Kadetskolefilmen 1939 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Billeder fra Island 1939 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Peary-Land Ekspeditionen 1938 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Den danske Marine 1913 Rekvirent Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.