enda

Memfis Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Vi er de bedste 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Melancholia 2011 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Mammut 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nina Frisk 2007 Produktionsselskab
Kram mig 2005 Produktionsselskab
Zozo 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tilbage til Dalarna 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et hul i mit hjerte 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kops 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lilja 4-ever 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prop & Berta 2001 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den bedste sommer 2000 Produktionsselskab
Jalla! Jalla! 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den bästa sommaren 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tillsammans 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hele herligheden 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lucky people center international 1998 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Fucking Åmål 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tranceformer 1997 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Harry & Sonja 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Åbne døre 1995 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Englegård 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Actress 2011 Cannes, Festival de 2011 Melancholia
Voksenjuryens 2. Pris, Animation 2001 Chicago Int. Children's Film Festival 2001 Prop & Berta
Børnejuryens 2. Pris 2001 Chicago Int. Children's Film Festival 2001 Prop & Berta
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.