enda

Metro-Goldwyn-Mayer

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Mig før dig 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Magnificent Seven 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Creed 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hot Pursuit 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
RoboCop 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Carrie 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skyfall 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Pink Panther 2 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
James Bond - Quantum of Solace 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rescue Dawn 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cutting Edge 2 2006 Produktionsselskab
Van Wilder 2 2006 Produktionsselskab
Be cool 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The brothers Grimm 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wicker Park 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
De-lovely 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blondinens hævn 2 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uptown Girls 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hundestreger! 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Agent Cody Banks 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Barbershop 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Killing Me Softly 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Windtalkers 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Die Another Day 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blondinens hævn 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bandits 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brigadoon 2000 Produktionsselskab
Species II 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Red corner 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Farlig viden 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Så er vi kvit, far! 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ustyrlige hjerter 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kugler, krudt og bleer 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Midnight sting 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fatal Beauty 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gi' den gas, mand 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Profession: Reporter 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hollywood Cowboy 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fire frække numser fik et gok 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lassies tapre søn 1970 Produktionsselskab
Vestens værste sjover 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
En usædvanlig sømand 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lange jagt 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Varme millioner 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Højen 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Young Cassidy 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
I krig og kærlighed 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bankrotter 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Mating Game 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det blodige dæk 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nowhere to Go 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kat på et varmt bliktag 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det ville glæde 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Droopy som sherif 1955 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Vestens første skurk 1955 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Tom, Jerry og hundehvalpen 1954 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Droopy som nybygger 1954 Produktionsselskab U/Kort fiktion
En mand steg af toget 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Droopys jazzband 1954 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Kiss me Kate 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Syng i sol og regn 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Girl in White 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vidunderklokken 1952 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den flyvende kat 1951 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den store Caruso 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Robinson kat 1951 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Bryllupsklokker 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Home Town Story 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
Toms hængekøje 1951 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Droopy og Drippy 1951 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Too Young to Kiss 1951 Produktionsselskab U/Spillefilm
En kattens Casanova 1950 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Brudens far 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Himmelekspressen 1949 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Jerry som plejefar 1949 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Kat i hundeklæder 1949 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Ulykkeskatten 1949 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Vi danser igen 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bjørnen og bønnen 1948 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Doktorens Lassie 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Katten, der hadede mennesker 1948 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Katte-koncerten 1947 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Hundefangerne 1947 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Landlig kærlighed 1946 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Lassie's bedrifter 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den forelskede ørn 1945 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Harveys piger 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Two Girls and a Sailor 1944 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skør med piger 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Man from Down Under 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rædselskatten 1942 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Jerrys hønemor 1942 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Tarzan i New York 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tarzans hemmelige skat 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dr. Jekyll and Mr. Hyde 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
En dag i cirkus 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ninotchka 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tarzans søn 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jul hos Knold og Tot 1938 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Dobbeltbryllup 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tarzan undslipper 1936 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anna Karenina 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tarzan og den hvide pige 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dronning Christina 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alt for den eneste 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eskimo 1933 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grand Hotel 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Payment Deferred 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hallelujah! 1929 Produktionsselskab U/Spillefilm
Røg i køkkenet 1929 Distributionsselskab U/Kort fiktion
Djævelens Ansigt 1928 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anders And's bjørnehave Distributionsselskab
Anders And's bjørnehave Distributionsselskab
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.