enda

National Film Board of Canada

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Hangman at Home 2020 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Walaas Vilje 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Øjeblikkets magi 1999 Produktionsselskab
Manufacturing consent 1992 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Norman McLaren: Udvalgte film 1990 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Manden der plantede træer 1987 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Off the Wall 1981 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Bonden Visnu i Phursangi 1959 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.