enda

The Netherlands Film Fund

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Western Arabs 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rafiki 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Holiday 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Hjertelandet 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hjertestart 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kollektivet 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste international dokumentarfilm 2019 Leuven, Docville 2019 Hjertelandet
Golden Eye forr bedste dokumentarfilm 2018 Zürich Film Festival 2018 Hjertelandet
Bedste Film 2018 Austin Fantastic Fest 2018 Holiday
Bedste instruktør 2018 Austin Fantastic Fest 2018 Holiday
Bedste kvindelige skuespiller 2016 Berlinale 2016 Kollektivet
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.