enda

New Tales

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Imens 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Forestillinger om min far 2019 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lyden af uventet død 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Between Here and Now 2019 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Visitor 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bokser 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
The Fabric 2018 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Cinema 2017 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Pigernes omklædningsrum 2017 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Needle Boy 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.