enda

Nordisk Film A/S

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Far til fire og vikingerne 2020 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Harpiks 2019 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Olsen Banden for altid 2018 Produktionsselskab
Supervoksen 2006 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lad de små børn... 2004 Produktionsselskab DK/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Pris 2007 Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2007 Supervoksen
Ungdomsjuryens pris for bedste spillefilm 2007 Trondheim Kosmorama International Film Festival 2007 Supervoksen
Baltischer Filmpreis 2004 Lübeck, Nordische Filmtage 2004 Lad de små børn...
Special Pris 2004 Lübeck, Nordische Filmtage 2004 Lad de små børn...
Bedste kvindelige skuespiller 2004 Karlovy Vary International Film Festival 2004 Lad de små børn...
Speciel Omtale 2004 Karlovy Vary International Film Festival 2004 Lad de små børn...
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.