enda

Nordisk Film Production A/S

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Dronningen 2019 Production company DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Production company DK/Spillefilm
Før frosten 2018 Production company DK/Spillefilm
Ditte og Louise 2018 Production company DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Production company DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Production company DK/Spillefilm
Forældre 2016 Production company DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Production company DK/Spillefilm
Rosita 2015 Production company DK/Spillefilm
9. april 2015 Production company DK/Spillefilm
Krigen 2015 Production company DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Production company DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Production company DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Production company DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Production company U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste skuespiller 2018 Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2018 frygtelig kvinde
Critics' Prize 2018 Beaune International Thriller Film Festival 2018 skyldige
Publikumspris 2018 Rotterdam, International Film Festival 2018 skyldige
Ungdoms Jury Prisen 2018 Rotterdam, International Film Festival 2018 skyldige
Publikumspris 2018 Sundance Film Festival 2018 skyldige
Silver Mèliés 2016 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2016 Forældre
Peace Film Prize 2016 Munich International Film Festival 2016 Krigen
Bedste skuespiller 2016 Valetta Film Festival 2016 Forældre
Bedste Kvindelige Birolle 2016 Bodil Filmmedarbejderforeningen 2016 Nøgle hus spejl
Nominated Best Foreign Film 2016 Los Angeles, Oscar Academy 2016 Krigen
Bedste Kvindelige Hovedrolle 2016 Danmarks Film Akademi Robert-uddeling 2016 Krigen
Bedste Film 2016 Würzburg International Film Weekend 2016 Krigen
Juryens Pris 2015 Marrakech International Film Festival 2015 Nøgle hus spejl
Special Mention 2015 Zagreb Film Festival 2015 Krigen
Bedste Instruktør 2015 Moscow Int. Film Festival 2015 Rosita
NDR, Förderpreis 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 Nordvest
Bedste skuespiller 2013 Transilvania International Film Festival 2013 Nordvest
Kritikernes Pris 2013 Beaune International Thriller Film Festival 2013 Nordvest
Juryens Pris 2013 Beaune International Thriller Film Festival 2013 Nordvest
FIPRESCI Pris 2013 Göteborg International Film Festival 2013 Nordvest
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.