enda

Nordisk Film Production A/S

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Før frosten 2019 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ditte & Louise 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lykke-Per 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den skyldige 2018 Produktionsselskab DK/Spillefilm
En frygtelig kvinde 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De standhaftige 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Forældre 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nøgle hus spejl 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rosita 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
9. april 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Krigen 2015 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Klassefesten 2: Begravelsen 2014 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Nordvest 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Olsen Banden på dybt vand 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kon-tiki 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Fipresci 2019 Haugesund, Den Norske Filmfestivalen 2019 Før frosten
Bedste Mandlige Skuespiller 2018 Torino International Film Festival 2018 Den skyldige
Bedste Manus 2018 Torino International Film Festival 2018 Den skyldige
Bedste skuespiller 2018 Thessaloniki International Film Festival 2018 Den skyldige
Publikumspris 2018 Thessaloniki International Film Festival 2018 Den skyldige
Special Jury Award 2018 Tokyo International Film Festival 2018 Før frosten
Best Actor 2018 Tokyo International Film Festival 2018 Før frosten
Best Screenplay 2018 Valladolid International Film Festival andre datoer 2018 Den skyldige
Best Actor 2018 Chicago International Film Festival 2018 Før frosten
Kritikernes Pris 2018 Zürich Film Festival 2018 Den skyldige
2. bedste film 2018 Austin Fantastic Fest 2018 Den skyldige
Publikums Prisen 2018 Transilvania International Film Festival 2018 Den skyldige
Bedste Instruktør 2018 Seattle International Film Festival 2018 Den skyldige
Publikumspris 2018 Seattle International Film Festival 2018 Den skyldige
Bedste skuespiller 2018 Buenos Aires Festival de Cine Independiente 2018 En frygtelig kvinde
Publikumspris 2018 Rotterdam, International Film Festival 2018 Den skyldige
Ungdoms Jury Prisen 2018 Rotterdam, International Film Festival 2018 Den skyldige
Publikumspris 2018 Sundance Film Festival 2018 Den skyldige
Silver Mèliés 2016 Neuchatel International Fantastic Film Festival 2016 Forældre
Peace Film Prize 2016 München International Film Festival 2016 Krigen
Juryens Pris 2015 Marrakech International Film Festival 2015 Nøgle hus spejl
Bedste Instruktør 2015 Moscow Int. Film Festival 2015 Rosita
NDR, Förderpreis 2013 Lübeck, Nordische Filmtage 2013 Nordvest
Bedste skuespiller 2013 Transilvania International Film Festival 2013 Nordvest
FIPRESCI Pris 2013 Göteborg International Film Festival 2013 Nordvest
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.