enda

Novaris Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
- og så er der bal bagefter 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tre slags kærlighed 1970 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Trekanter 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Bamse 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg - en marki 1967 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jeg - en elsker 1966 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 1965 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Affæren Christine Keeler 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lykkens musikanter 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det stod i avisen 1962 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Een blandt mange 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Løgn og løvebrøl 1961 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.