enda

Orion Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Dengang i Danmark 1945-1970 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dengang i Odense 1945-1950 1997 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Træer i ørkenen 1986 Versionering U/Dokumentarfilm
Amerika - Som jeg ser det 1984 Versionering DK/Dokumentarfilm
Det hele menneske 1984 Versionering DK/Dokumentarfilm
Halmfyring 1981 Versionering DK/Dokumentarfilm
Billeder af DDSG & I's historie 1980 Versionering DK/Dokumentarfilm
Ikke blive glemt 1979 Versionering DK/Dokumentarfilm
Dronningen besøger Sydslesvig - 13. juni 1978 1979 Versionering DK/Dokumentarfilm
Elmelundemesteren - en folkelig fortæller 1976 Versionering DK/Dokumentarfilm
Telegram fra Svendborg 1975 Versionering DK/Dokumentarfilm
Højer sluse 1975 Versionering DK/Dokumentarfilm
Susanne skal over gaden 1974 Versionering DK/Dokumentarfilm
Lolland - Falster - Møn 1974 Versionering DK/Dokumentarfilm
Fragmenter 1973 Versionering DK/Eksperimentalfilm
Sydslesvigs danske ungdomsforeninger 1972 Versionering DK/Dokumentarfilm
Det ligger i luften 1972 Versionering DK/Reklamefilm
Tidevand 1970 Versionering DK/Dokumentarfilm
Hertugdømmet Slesvig 1970 1970 Versionering DK/Dokumentarfilm
Himmerland 1969 Versionering DK/Dokumentarfilm
Historien om AAB Århus 1969 Versionering DK/Dokumentarfilm
Efter kl. 16? 1968 Versionering DK/Dokumentarfilm
Marsken 1966 Versionering DK/Dokumentarfilm
Østjyllands fjorde 1965 Versionering DK/Dokumentarfilm
Bornholm 1964 Versionering DK/Dokumentarfilm
Grænsen mod vest 1963 Versionering DK/Dokumentarfilm
Syd for Fyn 1962 Versionering DK/Dokumentarfilm
Behændighedsøvelser for drenge 1960 Versionering DK/Dokumentarfilm
Fra ø til ø i Kattegat 1955 Versionering DK/Dokumentarfilm
Dansk frugtvin 1953 Versionering DK/Dokumentarfilm
Den danske landsbyskole 1950 Versionering DK/Dokumentarfilm
Dronninglund Sogn 1949 1949 Versionering Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.