enda

Orion Pictures Corporation

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Child's Play 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Prodigy 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Criminal intent 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blue sky 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Love field 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
RoboCop 3 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mørkets halvdel 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
F/X 2 - Farlige trix 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Little man Tate - Vidunderbarnet 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skygger og tåge 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skønne sild 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Navy seals - elitesoldaterne 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nattens engle 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ondskabens øjne 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alice 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hot spot 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cadillac man 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
RoboCop 2 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Her bor de gale 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden fra Berlin 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Små og store synder 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Great balls of fire 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hun-djævelen 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fræk, frækkere, frækkest 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
En anden kvinde 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mississippi burning 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nicky & Gino 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eksperiment i terror 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Colors 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
September 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dæknavn: Malone 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den 7. magt 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den perfekte mand 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
RoboCop 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
En skrue løs i Beverly Hills 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Smid mor af toget 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mistænkt 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Radio Days 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mund til mund 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Os piger imellem 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ingen vej tilbage 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
F/X - farlige trix 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hannah og hendes søstre 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bangebuksens bryllupsnat 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den røde rose fra Cairo 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Politiets hemmelige våben 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den vilde kriger 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helt vild med Susan 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Falken og snemanden 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hold på skat og briller 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beat Street 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Buksevand til hængerøve 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ikke et ondt ord om Harry 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen i rødt 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jonathans første affære 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Zelig 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Storbyens prins 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Excalibur - Kongernes sværd 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sharkys team 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Arthur - skidefuld og på rulleskøjter 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Røven fuld af penge 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cairo mysteriet 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mumiens hemmelighed 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stol på mig 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kapløb med tiden 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
"10" 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.