enda

Paradox Spillefilm

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
A Thousand Times Good Night 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
deUsynlige 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Andre omgang 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den som frykter ulven 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hawaii, Oslo 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Glasskår 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.