enda

Paramount

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Maximum Ride 2015 Produktionsselskab
Ekstremt højt og utrolig tæt på 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Justin Bieber: Never Say Never 2011 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
De frøgtløse 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Meet the parents - Little Fockers 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shutter Island 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Iron Man 2 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
G.I. Joe - The Rise of Cobra 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lovely Bones 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Up in the air 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Heartbreak Kid 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dragonlance - Dragons Of Autumn Twilight 2007 Produktionsselskab
Hot rod 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stardust 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Neil Young: Heart of gold 2006 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Mission: Impossible III 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dragons Fire And Ice 2005 Produktionsselskab
Mad Hot Ballroom 2005 Produktionsselskab
My Little Pony - Prinsessen 2005 Produktionsselskab
Get rich or die tryin' 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The fighting temptations 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lillerik Og Loppe - Strandtudsebandet 2004 Produktionsselskab
The Perfect Score 2004 Produktionsselskab
Svampebob Firkant 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dickie Roberts - tidligere barnestjerne 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Italian Job 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Core 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Sum of All Fears 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jackass the Movie 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star trek: Nemesis 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Crocodile Dundee i Los Angeles 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Down to Earth 2001 Produktionsselskab
Pootie Tang 2001 Produktionsselskab
The Score 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mean Machine 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Gift 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Snow Day 1999 Produktionsselskab
Hvem støver af nu? 1998 Produktionsselskab
The Truman Show 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek: Insurrection 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sabrina tager til Rom 1998 Produktionsselskab
Good Burger 1997 Produktionsselskab
Et rigtigt juleeventyr 1997 Produktionsselskab
Event horizon 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Little Tree 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
John Grisham's The Rainmaker 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Saint - Helgenen 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
The ghost and the darkness 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Congo 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jade 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader III 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wayne's world 2 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hva' så Gilbert Grape? 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Wayne's world 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Patrioternes spil 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ondskabens kirkegård 2 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frankie & Johnny 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Soapdish 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Der er noget i luften 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Regarding Henry 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Høj pistolføring 2 1/2 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Interne affærer 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Crazy People 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Days of thunder 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jagten på Røde Oktober 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ghost 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Two Jakes 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ondskabens kirkegård 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Utroskab 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shirley Valentine 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Harlem nights 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi er ikke engle 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anklaget 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Crocodile Dundee II 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Høj pistolføring 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Friday the 13th Part VII:The New Blood 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
The presidio 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Næsten voksen 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Coming to America 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
En fri mand 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Scrooged 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ligepå og rå! 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
De uovervindelige 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 2 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Røvtur på 1. klasse 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
En vild pjækkedag 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Top gun 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rejsen tilbage til Jorden 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Little Pony Runaway Rainbow 1986 Produktionsselskab
Til ægteskabet os skiller 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed uden ord 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Golden child 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bare så sød 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
D.A.R.Y.L. 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
En tand for meget 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blue City 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vidnet 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fredag den 13. nr. 5 - Det begynder igen 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
D.A.R.Y.L. 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Top secret! 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kapløb med månen 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frækkere end politiet tillader 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det bedste forsvar 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Falling in love 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Staying Alive 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bossen og bumsen 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tid til kærtegn 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jekyll og Hyde får en på frakken 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grease 2 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
48 timer 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi flyver endnu højere 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek II - Khans hævn 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disciplinens hårde drenge 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mor er den værste i verden 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Drage-dræberen - helten fra fortidens mørke 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det blodige sværd 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Star Trek 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krigerne 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Op i røg 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Himlen på jorden 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvor er Mr. Goodbar? 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Disco-feber 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mikey og Nicky jaget af fortiden 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marathonmanden 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Øen og havet 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det skrappe hold 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godfather II 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paper moon 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hitlers sidste 10 dage 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
Westens vilde drenge 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mig og Bogart 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Love Story 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Barnebruden 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Naar guldfeberen raser 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
De frygtløse 1969 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Rosemary's Baby 1968 Distributionsselskab U/Spillefilm
El Dorado 1967 Produktionsselskab, U/Spillefilm
En cowboy i Afrika 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skrappe Luke 1967 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden, der skiftede ansigt 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvem er bange for Virginia Woolf? 1966 Distributionsselskab U/Spillefilm
Første sejr 1965 Distributionsselskab U/Spillefilm
Spræng speedometret 1965 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Spionen, der kom ind fra kulden 1965 Produktionsselskab, U/Spillefilm
My fair lady 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Robin og de 7 Hood'er 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sheriffen red alene 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sjov i Acapulco 1963 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Basserne - stakkels Jens 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jerry som stik-i-rend-dreng 1961 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Blue Hawaii 1961 Produktionsselskab, U/Spillefilm
G. I. blues 1960 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Fra Cheyenne til Bonanza 1960 Produktionsselskab U/Spillefilm
Morderen fra himmelrummet 1958 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Gigi 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det lille tehus 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Krig og fred 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
De ti Bud 1956 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Fang tyven 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvem myrdede Harry? 1955 Produktionsselskab U/Spillefilm
Indianernes Krigslist 1955 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Manden der vidste for meget 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skjulte øjne 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bank under bordet 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klodernes kamp 1953 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Af vejen, drenge! 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen holder fridag 1953 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Shane - Den tavse rytter 1953 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Bag pigtråd i Stalag 17 1953 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Jamaica mysteriet 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Verdens største show 1952 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Samson og Dalila 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
Texas' vovehalse 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kampen i bjergene 1947 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blodets bånd 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hitler og Co. 1944 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Bulldog Drummond's store kup 1944 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Hvem ringer klokkerne for? 1943 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Glass Key 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den glade kro 1942 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gutter på landlov 1942 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Manden med stålnerverne 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et hold-up i Colorado 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oprør i Eldorado 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
Antilopedalens hemmelighed 1941 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spansk blod 1940 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Fransk uden tårer 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Havets beherskere 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jamaica Kroen 1939 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med revolver og lasso 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Katten og kanariefuglen 1939 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Diligencerøverne 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gullivers rejse til Lilliputternes Land 1939 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Bandithøvdingen 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Farlige banditter 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
Generaldirektør Ole Olsen 75 år 1938 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Booloo - den hvide tiger 1938 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Sig det på fransk 1938 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den uovervindelige 1938 Produktionsselskab U/Spillefilm
Togrøverne fra Rio Grande 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et eventyr i Panama 1937 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Rødhudernes hævn 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ridende hævnere 1937 Produktionsselskab U/Spillefilm
En gangster betaler sin gæld 1937 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Engel 1937 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Sheriffen rydder Bulen 1936 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Generalen døde ved daggry 1936 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Jeg synger om kærlighed 1936 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Junglepigen 1936 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Frøken Doktor 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Banden fra klippebjergene 1935 Produktionsselskab U/Spillefilm
Englands Sønner 1935 Distributionsselskab U/Spillefilm
Et eventyr i junglen 1934 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Cleopatra 1934 Distributionsselskab U/Spillefilm
Korsets tegn 1933 Distributionsselskab U/Spillefilm
At elske 1933 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Madame forelsker sig 1932 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Filmtosset 1932 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Farvel Til Våbnene 1932 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Shanghai Express 1932 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den kongelige familie 1931 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Fulde af fup 1931 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kæmpende karavaner 1931 Produktionsselskab, U/Spillefilm
Dobbeltmennesket Dr. Jekyll og Mr. Hyde 1931 Distributionsselskab U/Spillefilm
Animal Crackers 1930 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Cocoanuts 1929 Produktionsselskab U/Spillefilm
De Lovløses Tog 1928 Produktionsselskab U/Spillefilm
Af Skade bli'r man klog 1921 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dobbeltmennesket 1920 Produktionsselskab U/Spillefilm
Typhoon 1914 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.