enda

Pathé

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Min sommer i Provence 2022 Produktionsselskab U/Spillefilm
La Belle Epoque 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Misbehaviour 2020 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cézanne og Zola 2017 Producent U/Spillefilm
Pride 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jernladyen 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Miral 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Illusionisten 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nothing to Declare 2010 Producent U/Spillefilm
The 11 Commandments 2004 Produktionsselskab
Tigerbrødre 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Asterix & Obelix - Mission Kleopatra 2002 Producent U/Spillefilm
Lolita 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sprængpunktet 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
De elendige 2 1959 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hun kom fra Marseille 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nattens porte 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min lille Lise 1930 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jernhælen 1929 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paa slaget 12 1928 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ungerne som Brandmænd 1926 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Karen Jeppe 1926 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Ungerne paa Kostskole 1923 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den Sindssyge 1912 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Rolf Blåskæg 1910 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden der telefonerede efter sin hund 1907 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Aladdin 1906 Produktionsselskab U/Spillefilm
Miracle de Noël 1905 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Indbrudstyvene 1904 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Den vidunderlige Høne 1902 Produktionsselskab U/Spillefilm
Trance Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.