enda

Peter Elfelt

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Børnehjælpsdag. Omkring 1920-1925 1920 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Berlingske Tidende 1916 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Minesprængning i Sundet 1911 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
I.P. Müller I 1911 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Julifest i Fredericia 1909 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Modeopvisning - Kjoler 1908 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Juletræet 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Fastelavnsløjer hos Mogensen i "Napoli" 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Skøjteløbning i Fredericia II 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Direktør Dessau 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Zoologisk Have - Barnet og Aben 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Automobiludstilling i Nykøbing F. 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Fru Oda Nielsens afrejse til Amerika 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Skøjteløbning i Fredericia 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Vognmandskuskenes Udflugt til Køge 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Skoleskibet Vikings Kæntring 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Fru Ellen Aggerholm 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Automobiler i Fredensborg 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Sprængning af Træer i Dyrehaven 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Badende Drenge i Skovshoved Havn 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Maj-demonstrationer i Slagelse 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ingeniørerne slå Feltbro 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ingeniørerne graver Skandser og udfører Sprængninger 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Zachariæs Selskab 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Københavnerbilleder 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Frivilligt Drenge Forbund 1907 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Orkestret paa Frederiksberg Teater 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Vore Ingeniører slaa Pontonbro 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Haslev Dyrskue 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hestevæddeløb i Sverige 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Sprængning af Huse i Ordrup Krat 1907 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Zigeunerdans af Troubaduren 1906 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Svømmekonkurrence 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Sophus Neumann fortæller Eventyret "Sommerfuglen" 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Islands Altings Besøg i København 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Livjægerne paa Amager 1906 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Orfeus og Eurydike 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Christian IX's Bisættelse 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Frederik VIII's Ankomst til Berlin 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Begravelse i Svendborg. Brockenhuus-Schack 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Frederik VIII's Proklamation 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Haakons og Dronning Mauds Ankomst til Trondhjem 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongerevue paa Fælleden 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Faustinus 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Viking løber af Stabelen 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Skiløb. Holmenkollen. 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
1ste Maj-Toget 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Militære Opvisninger paa Fælleden 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Haakons Besøg paa 'Herluf Trolle' 1906 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Væddeløb paa Travbanen 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kejser Wilhelms Ankomst til København 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Børnehjælpsdag 1904 og 1905 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
De Otte i Christiania 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Børnehjælpsdagen 1905, I 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Horsens udstillingen 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ved Charlottenlund 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Med Sporvogn gennem Aarhus' Gader 1905 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Ribe Domkirkes Indvielse 1904 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Daniel Dalsgaards Kaffeforretning 1904 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kejserinde Dagmars Ankomst til Gentofte 1904 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Haandværkeroptog fra Christiansborg, 1904. 1904 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
I. P. Müller viser "Mit System" 1904 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongejagt paa Hveen 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Gedser-Warnemünde Rutens Indvielse 1903 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dagmar Hansen 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kong Christian IX modtager Storhertug Friedrich-Franz af Mecklenburg Schwerin 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Tarantellen af Napoli 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Sylfiden 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Henrettelsen 1903 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
De Kongelige paa Cykler i Fredensborg Slotsgaard 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Indsejlingen til Warnemünde 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Artilleri ved Jægerspris 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Prinsesse Marie til Hest 1903 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Wania Tartakoff 1902 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Pas de deux 1902 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dronning Alexandras Ankomst til Toldboden 1902 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kejserinde Dagmars Ankomst til Bellevue 1902 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Husarerne færges over Isefjorden 1902 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kongerevue paa Fælleden 1902 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Sct. Clemensbro i Aarhus 1902 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Czar Nikolai II's Ankomst til Helsingør 1901 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Badende Damer paa Badeanstalt 1901 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Tietgens Begravelse 1901 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Folketoget den 1. September 1901 1901 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kejserinde Dagmars Ankomst til Helsingør 1900 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Hartmanns Begravelse 1900 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Badescener fra Skovshoved 1899 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Brydekamp mellem Bech-Olsen og Poul Pons 1899 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Svanerne i Sortedamssøen 1897 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Brandvæsenet rykker ud 1897 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Kørsel med grønlandske Hunde 1897 Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Dr. Clod-Hansen Produktionsselskab Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.