enda

Radiator Film ApS

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Alle for tre 2017 Koproducent DK/Spillefilm
Rosita 2015 Koproducent DK/Spillefilm
1989 2014 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Drone 2014 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Drone 2014 Koproducent
Kartellet 2014 Koproducent DK/Spillefilm
American Vagabond 2013 Koproducent U/Dokumentarfilm
Alle for to 2013 I samarbejde med DK/Spillefilm
Sepideh - Drømmen om stjernerne 2013 I samarbejde med DK/Dokumentarfilm
Sorg og glæde 2013 Koproducent DK/Spillefilm
Sådan er søskende - Mig og min tvilling 2011 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Lige midt imellem - sådan er søskende 2011 Koproducent
Jennis Storesøster - sådan er søskende 2011 Koproducent
Mig uden dig - sådan er søskende 2011 Koproducent
Mig og min tvilling - sådan er søskende 2011 Koproducent
Mord i junglen 2011 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Lige midt imellem 2011 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Jennis storesøster 2011 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Sådan er søskende - Mig uden dig 2011 Koproducent DK/Dokumentarfilm
How Are You 2011 Koproducent, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Alle for én 2011 Koproducent DK/Spillefilm
Requiem 2031 2011 Koproducent DK/Kort fiktion
Promise 2010 Koproducent DK/Kort fiktion
Together 2008 Koproducent, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Himmerland 2008 Koproducent DK/Spillefilm
Andre venner 2005 Koproducent DK/Dokumentarfilm
Uhyret 2005 Koproducent DK/Kort fiktion
Tyren 2003 Koproducent DK/Kort fiktion
Territorielle udsagn 2003 Koproducent, Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Louise og Papaya 2003 Koproducent DK/Kort fiktion
Det var en lørdag aften 2003 Koproducent, Distributionsselskab DK/Kort fiktion
Louise og Papaya - Min usynlige veninde 2003 Koproducent
Lige i dag 2002 Koproducent DK/Kort fiktion
Perker 2002 Koproducent DK/Kort fiktion

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Instruktør 2015 Moscow Int. Film Festival 2015 Rosita
Nomineret Dragon Award bedste nordiske dokumentar 2014 Göteborg International Film Festival 2014 Sepideh - Drømmen om stjernerne
Green Award 2012 Sheffield Doc/Fest 2012 Mord i junglen
2. pris bedste kortfilm, KIDZ Section 2006 Giffoni Film Festival 2006 Uhyret
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.