enda

Red Barnet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Udfordringen 2016 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Tørke uden grænser 1980 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Asha 1970 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
De skal lære at leve 1948 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Hollands børn 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Børn i Nød 1946 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.