enda
Selskab

R.G.F.

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Sidste time 1995 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det bli''r i familien 1993 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sikker sex? 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent Cosby 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Generationen - der blev væk 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slapsvansen 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blue City 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig leg efter skoletid 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ninja Force 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Breakin'' - the Street Dance 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ungt blod 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Abefest for viderekommende 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Silkwood 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Festlig fræk ferie 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden uden frygt 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bogart junior 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
De lovløse 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Amin, den sorte Hitler 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blondiner på bagsædet 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
I wanna hold your hand 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kold hævn 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ziggy Stardust and the spiders 1973 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Joe Kidd 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Han kom - han så - han skød 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fluernes herre 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Basserne - stakkels Jens 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fyrtøjet 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm