enda

R.G.F.

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sidste time 1995 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det bli'r i familien 1993 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Kajs fødselsdag 1990 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sikker sex? 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Agent Cosby 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om den røde ko 1987 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Generationen - der blev væk 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Slapsvansen 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Væk på 10 sekunder 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blue City 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farlig leg efter skoletid 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ninja Force 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Breakin' - the Street Dance 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ungt blod 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Abefest for viderekommende 1984 Distributionsselskab U/Spillefilm
Silkwood 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Festlig fræk ferie 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden uden frygt 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bogart junior 1982 Distributionsselskab U/Spillefilm
De lovløse 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Amin, den sorte Hitler 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blondiner på bagsædet 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
I wanna hold your hand 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kold hævn 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ziggy Stardust and the spiders 1973 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Joe Kidd 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Han kom - han så - han skød 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fluernes herre 1964 Distributionsselskab U/Spillefilm
Basserne - stakkels Jens 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fyrtøjet 1946 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.